Σάββατο, 6 Δεκεμβρίου 2008

"Έκφραση των Ασπροπυργιωτών"

Αγαπητοί συγχωριανοί,

όπως όλοι γνωρίζετε, το περιοδικό του χωριού μας "Έκφραση των Ασπροπυργιωτών", εκδίδεται από το σύλλογο του χωριού. Η χρόνια ενασχόληση ανθρώπων με την έκδοσή του, είναι ζήτημα που αποσχόλησε το σύλλογο σε πρόσφατη συνεδρίασή του.

Το ζήτημα λοιπόν έχει να κάνει με την ουσιαστική αποδέσμευση των ανθρώπων αυτών οι οποίοι προσέφεραν υπέρ του δεόντος για το σύλλογο και το περιοδικό, και η αντικατάστασή τους από μια νέα και φρέσκια από κάθε άποψη ομάδα η οποία θα φέρει εις πέρας την έκδοσή του.

Δεν σας κρύβουμε ότι οι προοπτικές του εγχειρείματος είναι αρκετά δυσοίωνες, καθώς ως γνωστόν ούτε γνωστικό πεδίο ευρέως φάσματος υπάρχει στα άτομα που πιθανόν να ασχοληθούν με το περιοδικό υπό τις παρούσες συνθήκες, ούτε και η φρεσκάδα που πιθανόν να έχουν νεότεροι σε ηλικία άνθρωποι.

Στις πρόσφατες εκδηλώσεις του δεκαπενταύγουστου, όλοι όσοι παρευρέθηκαν, μίλησαν με τα καλύτερα λόγια για την προθυμία και την όρεξη των νέων παιδιών να κάνουν πράγματα στη γιορτή - πρίν, κατά τη διάρκεια και μετά. Όλοι δε, έχουν να συμφωνήσουν στο ότι η νεολαία του χωριού σίγουρα δεν θέλει και δεν είναι αμέτοχη! Αυτή η περίσταση είναι ίσως η καταλληλότερη ευκαιρία για την απόδειξη του ισχυρού πνεύματος που διαθέτουν οι άνθρωποι που αγαπάμε την ιδιαίτερη πατρίδα μας...

Για αυτούς τους λόγους λοιπόν, καλούμε όποιον θέλει και έχει όρεξη να ασχοληθεί με το περιοδικό και κατά συνέπεια και με το σύλλογο, να επικοινωνήσει μαζί μας, για τα περαιτέρω. Ο σύλλογος θα συνεδριάσει για μια ακόμα φορά μέσα στο 2008 για το ζήτημα αυτό, και θα ήταν εξαιρετικά θετική εξέλιξη να γνωρίζουμε ότι θα υπάρχει βοήθεια στο θέμα! Όσοι ενδιαφέρεστε μπορείτε να στείλετε ένα email στο aspropyrgoseyrytanias@gmail.com και εμείς θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Ευχαριστούμε προκαταβολικά

Δεν υπάρχουν σχόλια: