Πέμπτη 26 Ιουνίου 2008

Γιορτές Δεκαπενταύγουστου

Όπως υπαγορεύει η παραδοσή πολλών δεκαετιών για τον δεκαπενταύγουστο, έτσι και φέτος το χωριό μας θα τιμήσει την Κοίμηση της Θεοτόκου με ένα παραδοσιακό γλέντι, τέτοιο που μόνο οι άνθρωποι του χωριού γνωρίζουν!

Μιλάμε για το τριήμερο 13 έως και 15 Αυγούστου, κατά το οποίο το χωριό μας θα φιλοξενήσει πάλι τον κόσμο του από όλα τα μήκη και πλάτη της γης. Ζωντανή ορχήστρα, εκδρομές, παιδικά παιχνίδια, δραστηριότητες στη φύση για μικρούς και μεγάλους, είναι το σκηνικό της φετινής γιορτής.

Σας περιμένουμε όλους στο χωριό μας...

1 σχόλιο:

Unknown είπε...

Δεν μπορούμε παρά να απευθύνουμε πάλι συγχαρητήρια σε όσους δούλεψαν για την πραγματικά όμορφη γιορτή φέτος στο δένδρο. Η διαμόρφωση της νέας πλατείας βοήθησε σημαντικά στη βραδιά και στη διασκέδαση του κόσμου. Και πρέπει να γνωρίζουν οι συγχωριανοί ότι όταν όλοι έφυγαν ήταν σημαντική η βοήθεια νέων παιδιών να μαζευτούν τα τραπέζια και οι καρέκλες... Ενώ και την επόμενη ημέρα όποιοι πέρασαν από το χώρο θα είδαν ότι τα "συνεργεία" συνέχιζαν την εργασία τους για να καθαριστεί ο χώρος...Ένα μεγάλο ευχαριστώ λοιπόν οφείλουμε σε όλους όσοι συμμετείχαν σε αυτήν τη προσπάθεια για να μπορέσουμε να χορέψουμε και να κρατήσουμε "ζωντανή" τη γιορτή. Και του χρόνου!!! Με μεγαλύτερη συμμετοχή...